Elsker, elsker kunden

Vi lever for våre kunder, og det aller kjekkeste vi vet er kunder som utfordrer oss. Vi gir oss aldri før oppgaven er løst slik kunden drømte om. Hos oss kan du forvente faglig dedikasjon og profesjonalitet til fingerspissene. Vi vet at det ikke er kunst vi driver med. Jobben vi gjør skal bidra til at kunden når sine resultatmål. Så enkelt. Så vanskelig. Vi er omringet av flinke konkurrenter – men garanterer at ingen elsker fornøyde kunder like høyt som oss.

Få ting gjort!

Vi har mange hatter, og løser alle tenkelige og utenkelige kommunikasjonsjobber. Likevel, jobben vår handler aller mest om deg (når du er kunde da J). Og om å lytte til dine behov og ambisjoner, og i samarbeid med deg skape kommunikasjonen som oppnår resultater. Som det lille byrået vi er kan vi love en rett på sak holdning til enhver jobb. Vår arbeidsmetode gjør at vi arbeider raskt, uten at tempoet går utover kvaliteten.

Bittelitt sånn som prinsessen på erten…

Vi er ikke store, og gjør ikke altfor mye utav oss. Du skal likevel merke at det er oss du jobber med. Du skal kjenne lidenskapen vi nærer til faget vårt. Erfaringene vi har gjort gjennom mange år. Du skal til og med bli positivt overrasket av jobben vi gjør. Når det gjelder datoer, leveranser og penger derimot, blir det som avtalt. Hver bidige gang.


Img 8225 2


Tone Skretting

kreativ sjel / designer / daglig leder

tone@ert.no
915 915 38


Velkommen på kaffi (eller te)!

Har du en kommunikasjonsjobb du trenger hjelp til å løse, la oss prate om det! Jeg holder til sentralt i Sandnes sentrum, og inviterer mer enn gjerne til en uformell prat. Men da må jeg nesten vite hvem du er først… J

Send meg en mail, eller ring….

Vi gjør alt, for at du skal oppnå resultater

Ert reklame er et allsidig reklamebyrå med over 25 års bransjeerfaring. Det betyr at vi har kompetansen og kontaktene til å kunne levere det aller meste som trengs for å nå gjennom med din kommunikasjon. Vi skal ikke kjede deg med å ramse opp alle de cirka 163 produkter og tjenester vi tilbyr, men her er noe av dem:

Logo
Grafisk profil
Brosjyrer
Foldere
Visittkort
Brevark
Konvolutter
Menyer
Omslag
Annonser
Plakater
Boards
Bannere
Rollup
Poser
Klebemerker
Dekor
Bildekor
Skilt
Emballasje
Pakningsdesign
Webdesign
Interiørdesign
Utsmykking
Magasiner
Hefter
Årsrapporter
Nettbannere
Responsiv design
Utstillingsdesign
Gavekort
m.m.